Products : Praline > LeMON

PRALINE LEMON

Pesha

Distribution

Pieces in box: 12

Box in pallet: 72

Distribution

Pieces in box: 9

Box in pallet: 54

Distribution

Pieces in box: 16

Box in pallet: 72

Distribution

Pieces in box: 16

Box in pallet: 72

Përmbajtja

Perzierje desertesh të lyera me qokollatë vanillë, aromë natyrale e ngjashme me të portokallit, ngjyrë (E124). Sasia e masës së qokollatës 24%. Masa prej qokollatës përmban: Min. 48% të gjita materiet e thata nga pjesë të kakaos. Të ruhet në vend të ftoftë dhe të thatë.

Vlerat ushqyese

  • Vlerat energjetike 119,2 kcal
  • Yndyra 11,8 %
  • Lagështia 0.25 %
  • Proteina 2,40 %
  • Fibre 1.70 %