Products: Flipsy CAMEL > FLIPSY PEANUT

Flipsy Classic

Pesha

Distribution

Pieces in box: 60

Box in pallet: 20

Distribution

Pieces in box: 15

Box in pallet: 20

Distribution

Pieces in box: 40

Box in pallet: 16

Distribution

Pieces in box: 8

Box in pallet: 16

Distribution

Pieces in box: 40

Box in pallet: 16

Përmbajtja

Gizë prej misri, kikirikë (21%), yndyrë bimësh e hidrogjenizuar, miell soje, kripë kuzhine. Produkti mund të përmbajë arra dhe gluten. Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

Vlerat ushqyese

  • Vlerat energjetike 2176 kJ / 520 kcal
  • Yndyrë 29,0 g
  • Acidet yndyrore të ngopura 6,6 g
  • Karbohidratet 50,0 g
  • Sheqer 1,8 g
  • Proteinat 12,5 g
  • Natrium 0.8 g