Kompania “Camel”

Me një variacion produktesh të shijëshme, jemi të sigurtë se do të jeni të lumtur si me produktin, ashtu dhe me shërbimin tonë. 

 

Produktet e fundit

Flipsy
Ringo
20gr

Mando
Hazelnut
350gr

Të fundit nga blogu ynë.

1 Qershori me Ringo

Ringo Flipsy - Me fëmijët, për fëmijët!

Camel pjesëmarrës në GiveAway Paqnafak

Paqnafak & Camel

Camel 100 dhurata për fëmijë

Camel dhuron 100pako Flipsy për fëmijët në Vitin e ri 2021

Snack

Dashuri & Snaks së bashku në qese.