Products: Flipsy Ringo > Flipsy Ringo

Flipsy Ringo

Pesha

Distribution

Pieces in box: 50

Box in pallet: 30

Përmbajtja

Flips me shije mish gjedhi. Përbërsit: Aromë, Griz misri, Krypë, Vaj bimorë. Nuk përmban konservanse, të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjetike 725,50 kJ / 172,47 kcal
 • Yndyrë 9,83 g
 • Acidet yndyrore të ngopura 4,58 g
 • Karbohidratet 16,66 g
 • Sheqer 0,28g
 • Fibra 0,70 g
 • Proteinat 2,40 g
 • Kripe 0.43 g
Distribution

Pieces in box: 50

Box in pallet: 30

Përmbajtja

Flips me shije të keçapit. Përbërsit: Aromë, Griz misri, Krypë, Vaj bimorë. Nuk përmban konservanse, të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjetike 707,80 kJ / 167,10 kcal
 • Yndyrë 9,35 g
 • Acidet yndyrore të ngopura 4,40 g
 • Karbohidratet 16,18 g
 • Sheqer 0,28g
 • Fibra 0,65 g
 • Proteinat 2,39 g
 • Kripe 0.28 g
Distribution

Pieces in box: 50

Box in pallet: 30

Përmbajtja

Flips me shije të picës. Përbërsit: Aromë, Griz misri, Krypë, Vaj bimorë. Nuk përmban konservanse, të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjetike 696,30 kJ / 165,32 kcal
 • Yndyrë 9,19 g
 • Acidet yndyrore të ngopura 4,25 g
 • Karbohidratet 16,22 g
 • Sheqer 0,28g
 • Fibra 0,75 g
 • Proteinat 2,38 g
 • Kripe 0.51 g
Distribution

Pieces in box: 50

Box in pallet: 30

Përmbajtja

Flips me shije të specit djegës. Përbërsit: Aromë, Griz misri, Krypë, Vaj bimorë. Nuk përmban konservanse, të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjetike 723,18 kJ / 173,21 kcal
 • Yndyrë 9,75 g
 • Acidet yndyrore të ngopura 4,33 g
 • Karbohidratet 15,31 g
 • Sheqer 0,28g
 • Fibra 0,87 g
 • Proteinat 2,67 g
 • Kripe 0.22 g
Distribution

Pieces in box: 50

Box in pallet: 30

Përmbajtja

Flips me shije djathi. Përbërsit: Aromë, Griz misri, Krypë, Vaj bimorë. Nuk përmban konservanse, të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjetike 710,2 kJ / 169,1 kcal
 • Yndyrë 8,95 g
 • Acidet yndyrore të ngopura 3,95 g
 • Karbohidratet 16,5 g
 • Sheqer 0,27g
 • Fibra 0,71 g
 • Proteinat 0,89 g
 • Kripe 0.91 g
Distribution

Pieces in box: 50

Box in pallet: 30

Përmbajtja

Flips me shije mish pule. Përbërsit: Aromë, Griz misri, Krypë, Vaj bimorë. Nuk përmban konservanse, të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjetike 680,2 kJ / 150,9 kcal
 • Yndyrë 9,10 g
 • Acidet yndyrore të ngopura 4,15 g
 • Karbohidratet 16,9 g
 • Sheqer 0,30g
 • Fibra 0,78 g
 • Proteinat 0,90 g
 • Kripe 0,77 g