Products: MANDO > Mando Mini Wafers Hazelnut

Mando Mini Wafers Hazelnut

Pesha

Distribution

Pieces in box: 16

Box in pallet: 80

Distribution

Pieces in box: 18

Box in pallet: 90

Distribution

Pieces in box: 8

Box in pallet: 80

Përmbajtja

Wafer i mbushur me krem kakao & lajthi - Përbërësit: krem 75% - sheqer pluhur, vaj bimore (vaj palme), hire permeate pluhur, kakao pluhur (6%), lecitin e sojës, aromë lajthie, aromë qumështi; wafer 25% - miell gruri, vaj bimor, lecithin soje, agjent zmadhues (E450, E500), kripë. Mund te permbaj gjurme te qumeshtit pluhur, kikiriku dhe lajthie. Ruani në një vend të thatë dhe të freskët, maksimum 20°C. Afati i përdorimit: shikoni në paketim.

Vlerat ushqyese

  • Vlerat energjetike 2214 kJ / 529 kcal
  • Yndyrë 27,7 g
  • Karbohidratet 64,4 g
  • Proteinat 5,02 g
  • Lagështia 1.75 g
  • NaCL* 0,56 g