Me heqjen e tarifës ndaj produkteve serbe, është thelbësore konsumimi i produkteve vendore. Në tregun e vendit tonë ka shumë biskota të cilat prodhohen me shumë kualitet dhe me çmime për të gjithë qytetarët. Edhe kjo fabrikë po vazhdon punë dhe prodhimin, duke i mbrojtur punëtorët e saj por edhe vendet e tyre të punës. Kosova vazhdon të prodhojë! 🇽🇰🇽🇰🇽🇰 #madeinkosova #kosovaprodhon