Kompania “Camel”

Me një variacion produktesh të shijëshme, jemi të sigurtë se do të jeni të lumtur si me produktin, ashtu dhe me shërbimin tonë. 

 

Produktet e fundit

Flipsy
Ringo
20gr

Mando
Hazelnut
350gr

Të fundit nga blogu ynë.

Camel pjesëmarrës në GiveAway Paqnafak

Paqnafak & Camel

Camel 100 dhurata për fëmijë

Camel dhuron 100pako Flipsy për fëmijët në Vitin e ri 2021

On the Job Training Program

Ndiqeni një përmbledhje të projektit “On the Job Training Program” ( Programi për trajnimin në punë), i implementuar nga Klubi i Prodhuesve në bashkëpunim me USAID EMPOWER

Snack

Dashuri & Snaks së bashku në qese.