Qëllimet tona janë të punësojmë sa më shumë punëtorë dhe Kosova të ketë prodhimin e vet sa më shumë që të jetë e mundur. 

Është themeluar në vitin 1991, në 12 vitet e fundit merret vetëm me prodhimin e artikujve të ndryshëm të ëmbëlsirave. Distributori ynë për Kosovën është Emona LLC. Ne eksportojmë artikujt tonë në: Maqedoni, Kroaci, Mali i Zi, Suedi, Gjermani dhe së shpejti do të eksportojmë edhe në Zvicër, Finlandë dhe Mbretëri të Bashkuar.

Nga dita e themelimit deri më sot, ka qëndruar mbi përkushtimin ndaj prodhimit, fokusin në nevojat e konsumatorëve, investimin e vazhdueshëm në pajisjet moderne të prodhimit, zhvillimin e resurseve njerëzore, dhe në përvojën e gjatë dhe zellin e punonjësve të saj. Me mbi 30 të punësuar, “Camel” tashmë është një ndër prodhuesit më serioz në këtë fushë prodhimtarie. “Camel” është një organizim dinamik, që kërkon përmirësim dhe rritje të pandërprerë. Ne synojmë prodhimin e produkteve cilësore vendore, duke kontribuar njëherësh edhe në mirëqenien sociale ndërmjet punësimit të sa më shumë punëtorëve vendorë.
Icons made by Roundicons from www.flaticon.com