Faleminderit për Camel që mbështetët Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë pandemisë COVID-19. 🙏🙏🙏 Faleminderit për mbështetjen dhe ndihmën ndaj familjeve në nevojë ne Kosovë! 🇽🇰 #MadeInKosova #ProdhimipërKosovën Kliko këtu