Diaspora i bashkohet prodhuesëve të Kosovës për të mbrojtur vendet e punës dhe për të ndihmuar familjet në nevojë! Dhuro që së bashku të ndihmojmë sa më shumë familje në Kosovë. 💙🇽🇰 Kliko këtu