200 pako ushqimore dhe higjienike nesër do të nisen për të ndihmuar familjet në Skenderaj! 📦✅ Ndiqni fushatën për të mësuar më shumë. #BesaPerKosoven #DiasporaPerKosoven #DiasporaPerSkenderaj
Kliko këtu