Kompania “Camel”

Me një variacion produktesh të shijëshme, jemi të sigurtë se do të jeni të lumtur si me produktin, ashtu dhe me shërbimin tonë. 

 

Produktet e fundit

Mando
Cacao
180gr

Mando
Strawberry
350gr

Të fundit nga blogu ynë.

On the Job Training Program

Ndiqeni një përmbledhje të projektit “On the Job Training Program” ( Programi për trajnimin në punë), i implementuar nga Klubi i Prodhuesve në bashkëpunim me USAID EMPOWER

200 pako ushqimore.

Our employees are the engine of our company and we work on team just like we were a family. That’s why our products…

Dedication and Hard Work.

Our employees are the engine of our company and we work on team just like we were a family. That’s why our products…

Snack

Dashuri & Snaks së bashku në qese.