Ringo for 1 Jun

Camel promotion 1 jun

Camel participant in GiveAway Paqnafak

Paqnafak & Camel

Global Albanians Foundation - 200 pako Skenderaj

200 pako ushqimore dhe higjienike nesër do të nisen për të ndihmuar familjet në Skenderaj!

Global Albanians Foundation - Pako 26€

Pakoja e re me produkte 100% Made in Kosova tashmë me më shumë produkte! Dhuro për Kosovën! #BesaperKosoven #DiasporaPerKosoven #DiasporaPower

Camel mbështetës i Made In Kosova

Faleminderit për Camel që mbështetët Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë pandemisë COVID-19. 🙏🙏🙏 Faleminderit për mbështetjen dhe ndihmën ndaj familjeve në nevojë ne Kosovë! 🇽🇰 #MadeInKosova #ProdhimipërKosovën

Global Albanians Foundation - 200 pako Podujevë

200 pako ushqimore dhe higjienike të Marten do të nisen për të ndihmuar familjet në Podujevë! 📦✅ Ndiqni fushatën për të mësuar më shumë. #BesaPerKosoven #DiasporaPerKosoven #DiasporaPerPodujeven

Klubi i Prodhuesve të Kosovës - Diaspora ju jeni zemra e Kosovës!

1400 familje janë ndihmuar me pako ushqimore dhe higjienike📦, dhe janë siguruar pagat💶 për 130 punëtorë deri më tani nga fushata "Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë COVID-19. Vazhdojmë të mbështesim prodhuesit vendor dhe ndihmojmë edhe shumë familje tjera anë e kënd Kosovës! Dhuro me dashuri ❤️! #DiasporaperKosoven #BesaperKosoven #MadeinKosova

Klubi i Prodhuesve të Kosovës

Falënderojmë @Blerim Murataj nga kompania Camel shpk i cili ishte së bashku me ne në shpërndarjen e pakove nga fushata Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë COVID-19. Faleminderit për punën dhe kontributin!

Klubi i Prodhuesve viziton Camel shpk

Drejtori ekzekutiv i Klubit të Prodhuesve, Astrit Panxha në një tjetër vizitë në fabrikën e biskotave Camel shpk.

‘Besa për Kosovën’ dhuron 200 pako me ushqime për familjet në nevojë në Vushtrri

Janë 200 pako me ushqime dhe produkte bazë të higjienës i janë dorëzuar sot Komunës së Vushtrrisë, e të cilat do të shpërndahen tek familjet në nevojë në këtë komunë. Këto pako janë dhuruar nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare nga Bavaria “Fondacioni Besa”, Klubi i Prodhuesve të Kosovës, organizata Germin, në kuadër të fushatës “Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë COVID-19”.

Fondacioni “Besa”, Klubi i Prodhuesve të Kosovës si dhe organizata “Germin” sot kanë vazhduar me dërgimin e ndihmave në komunën e Kamenicës.

Sipas njoftimit, Gjatë këtij aksioni u shpërndan 400 pako me produkte ushqimore dhe produkte bazë të higjienës. Ku duhet të theksohet që të gjitha pakot janë me produkte MADE IN KOSOVA.

Global Albanians Foundation - Diaspora bashkohet në ndihmë

Diaspora i bashkohet prodhuesëve të Kosovës për të mbrojtur vendet e punës dhe për të ndihmuar familjet në nevojë! Dhuro që së bashku të ndihmojmë sa më shumë familje në Kosovë. 💙🇽🇰

Anëtar i ri i KPK-se

Klubit të Prodhuesve ju shtua edhe një anëtar i ri! Camel mirëserdhe në Klubin e Prodhuesve të Kosovës!

On the Job Training Program.

Ndiqeni një përmbledhje të projektit “On the Job Training Program” ( Programi për trajnimin në punë), i implementuar nga Klubi i Prodhuesve në bashkëpunim me USAID EMPOWER

Camel 100 Dhurata për fëmije

Camel 100 Dhurata për fëmije

Anëtar i ri i KPK-se

Klubit të Prodhuesve ju shtua edhe një anëtar i ri! Camel mirëserdhe në Klubin e Prodhuesve të Kosovës!

On the Job Training Program.

Ndiqeni një përmbledhje të projektit “On the Job Training Program” ( Programi për trajnimin në punë), i implementuar nga Klubi i Prodhuesve në bashkëpunim me USAID EMPOWER

Global Albanians Foundation - 200 pako Skenderaj

200 pako ushqimore dhe higjienike nesër do të nisen për të ndihmuar familjet në Skenderaj!

Global Albanians Foundation - Pako 26€

Pakoja e re me produkte 100% Made in Kosova tashmë me më shumë produkte! Dhuro për Kosovën! #BesaperKosoven #DiasporaPerKosoven #DiasporaPower

Camel mbështetës i Made In Kosova

Faleminderit për Camel që mbështetët Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë pandemisë COVID-19. 🙏🙏🙏 Faleminderit për mbështetjen dhe ndihmën ndaj familjeve në nevojë ne Kosovë! 🇽🇰 #MadeInKosova #ProdhimipërKosovën

Global Albanians Foundation - 200 pako Podujevë

200 pako ushqimore dhe higjienike të Marten do të nisen për të ndihmuar familjet në Podujevë! 📦✅ Ndiqni fushatën për të mësuar më shumë. #BesaPerKosoven #DiasporaPerKosoven #DiasporaPerPodujeven

Klubi i Prodhuesve të Kosovës - Diaspora ju jeni zemra e Kosovës!

1400 familje janë ndihmuar me pako ushqimore dhe higjienike📦, dhe janë siguruar pagat💶 për 130 punëtorë deri më tani nga fushata "Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë COVID-19. Vazhdojmë të mbështesim prodhuesit vendor dhe ndihmojmë edhe shumë familje tjera anë e kënd Kosovës! Dhuro me dashuri ❤️! #DiasporaperKosoven #BesaperKosoven #MadeinKosova

Klubi i Prodhuesve të Kosovës

Falënderojmë @Blerim Murataj nga kompania Camel shpk i cili ishte së bashku me ne në shpërndarjen e pakove nga fushata Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë COVID-19. Faleminderit për punën dhe kontributin!

Klubi i Prodhuesve viziton Camel shpk

Drejtori ekzekutiv i Klubit të Prodhuesve, Astrit Panxha në një tjetër vizitë në fabrikën e biskotave Camel shpk.

‘Besa për Kosovën’ dhuron 200 pako me ushqime për familjet në nevojë në Vushtrri

Janë 200 pako me ushqime dhe produkte bazë të higjienës i janë dorëzuar sot Komunës së Vushtrrisë, e të cilat do të shpërndahen tek familjet në nevojë në këtë komunë. Këto pako janë dhuruar nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare nga Bavaria “Fondacioni Besa”, Klubi i Prodhuesve të Kosovës, organizata Germin, në kuadër të fushatës “Besa për Kosovën: Diaspora në ndihmë të atdheut gjatë COVID-19”.

Fondacioni “Besa”, Klubi i Prodhuesve të Kosovës si dhe organizata “Germin” sot kanë vazhduar me dërgimin e ndihmave në komunën e Kamenicës.

Sipas njoftimit, Gjatë këtij aksioni u shpërndan 400 pako me produkte ushqimore dhe produkte bazë të higjienës. Ku duhet të theksohet që të gjitha pakot janë me produkte MADE IN KOSOVA.

Global Albanians Foundation - Diaspora bashkohet në ndihmë

Diaspora i bashkohet prodhuesëve të Kosovës për të mbrojtur vendet e punës dhe për të ndihmuar familjet në nevojë! Dhuro që së bashku të ndihmojmë sa më shumë familje në Kosovë. 💙🇽🇰