Products: MANDO > Mando Mini Wafers Lemon

Mando Mini Wafers Lemon

Pesha

Distribution

Pieces in box: 16

Box in pallet: 80

Distribution

Pieces in box: 18

Box in pallet: 90

Distribution

Pieces in box: 8

Box in pallet: 80

Përmbajtja

Wafer produkt i mbushur me krem limoni - Përbërsit: 75% krem limoni - sheqer pluhur, yndyrë bimore (vaj palme). Hirrë pluhur, aromë limoni, përzirës: lecitin soje. Wafer 25% përbërsit: miell gruri, përzirës: lecitin soje, agjent zmadhues (E450 dhe E500) dhe kripë. Mund të përmbajë gjurmë të qumështit pluhur. Të mbahet në vend të thatë, të errët dhe të ftohtë në temperaturë deri 20°C. Afati i përdorimit: Shiqoni në paketim.

Vlerat ushqyese

  • Vlerat energjetike 2133 kJ / 508 kcal
  • Yndyrë 23,6 g
  • Karbohidratet 69,9 g
  • Proteinat 4,24 g
  • Lagështia 1.65 g
  • NaCL* 0,64 g