Products: MANDO > Mando Mini Wafers Kakao

Mando Mini Wafers Kakao

Pesha

Distribution

Pieces in box: 16

Box in pallet: 80

Distribution

Pieces in box: 18

Box in pallet: 90

Distribution

Pieces in box: 8

Box in pallet: 80

Distribution

Pieces in box: 16

Box in pallet: 80

Përmbajtja

Wafer i mbushur me krem kakao - Përbërësit: krem kakao 75% - sheqer pluhur, vaj bimore (vaj palme), hire permeate pluhur, kakao pluhur (6%), lecitin e sojës, aromë qumështi; wafer 25% - miell gruri, vaj bimor, lecithin soje, agjent zmadhues (E450, E500), kripë. Mund te permbaj gjurme te qumeshtit pluhur, kikiriku dhe lajthie. Ruani në një vend të thatë dhe të freskët, maksimum 20°C. Afati i përdorimit: shikoni në paketim.

Vlerat ushqyese

  • Vlerat energjetike 2133 kJ / 508 kcal
  • Yndyrë 23,2 g
  • Karbohidratet 70,2 g
  • Proteinat 4,80 g
  • Lagështia 1.20 g
  • NaCL* 0,60 g